– Polarin har hjulpet meg med verking i hendene

Arild Helgesen (59) møter hverdagen med færre plager i hendene, mer overskudd og god samvittighet. Han har ikke angret et sekund på at han begynte å bruke kosttilskuddet Polarin med fiskeproteiner.

Det er en vakker dag langs Drammenselva med solskinn og stille vann. Den pensjonerte yrkesmilitære er rak i ryggen og lar solstrålene varme ansiktet i det han vandrer langs vannet et steinkast unna papirfabrikken der han jobber som HR-ansvarlig.

-Det å ta Polarin gir meg god samvittighet. Da vet jeg at kroppen får litt fisk hver dag. De færreste klarer flere fiskemiddager i uka, og dette er en god løsning for meg, sier Arild om kosttilskuddet som inneholder næringsrike fiskeproteiner. Han har ikke tatt kosttilskudd tidligere, men da han kom over Polarin skjønte han raskt at dette var noe for ham.

Smidigere hender med Polarin

Polarin er et norskprodusert kosttilskudd som består av konsentrerte proteiner fra fersk, norsk laks og viktige vitaminer og mineraler. Ingrediensene er satt sammen for å ta vare på og bygge muskler, mot muskelplager og er gunstige for bevegelse og smidighet.

Arild har i mange år vært plaget med stivhet i hendene, men etter at han begynte med Polarin har dette endret seg. Og han fikk merkbar effekt etter kort tid.

– Etter jeg begynte på Polarin har hendene blitt mye bedre, forteller Arild, som er overbevist om at det er ingrediensene i Polarin som har bidratt til at hendene føles smidigere og verker mindre.

– Det eneste jeg har gjort annerledes de siste månedene er å ta Polarin. Ellers har jeg levd som før, understreker han.

Polarin inneholder en sammensetning av muskelbevarende fiskeproteiner, magnesium for muskelfunksjon og sporstoffmineralet mangan, som støtter kroppens bindevev. Sammen kan disse bidra til god bevegelse og smidighet.

Ingredienser for mer energi

Men det er også en annen god virkning Arild har opplevd den siste tiden.

-Jeg har aldri vært så opplagt som det jeg er nå. Jeg merket det spesielt godt denne vinteren. Det er som om den mørke tiden ikke tok meg på samme måte som før, sier Arild, som kjenner seg mer energisk enn på lenge.

Polarin inneholder blant annet magnesium, vitamin B6 og vitamin B12 som alle har dokumentert effekt på å redusere trøtthet og utmattelse.

Vil ha mer fisk i hverdagen

Den blide bergenseren, bosatt på Gjerdrum, kaller seg en livsnyter og en hobbysnekker. Kor er en av hans store lidenskaper. Og med alderen har han skjønt hvor viktig det er å leve sunt. Det siste året har han endret kosthold og gått ned 30 kilo, og Polarin har blitt en del av den daglige rutinen. Nå er hverdagen lettere med mer overskudd. Det at kosttilskuddet inneholder næringsrike fiskeproteiner syns han er spesielt bra.

-Jeg vet hvor viktig fisk er, og i voksen alder bør man spise fisk oftere enn det man faktisk gjør, sier Arild.

I Polarin er lakseproteinene hydrolyserte – det vil si i en mer konsentrert form med kortere vei fra inntak til opptak. Proteinene er på forhånd skånsomt spaltet til peptider og frie aminosyrer som kroppen oppfatter som «ferdigfordøyde». Disse fiskeproteinene er et rent og næringsrikt tilskudd med alle de essensielle aminosyrene kroppen trenger.

Polarin er ikke en erstatning for et sunt og variert kosthold, men en måte å gi kroppen et jevnt inntak av sunne fiskeproteiner om man ikke kan spise fisk hver dag.

Anbefaler Polarin til alle

Og Arild er ikke i tvil. Han vil fortsette med å ta Polarin hver eneste dag. Nå har kona hans også kastet seg på Polarin-bølgen.

– Jeg vil absolutt anbefale andre å ta Polarin. Det har gitt meg gode opplevelser som mer energi, mindre ubehag i hendene og god samvittighet for at jeg gir kroppen litt fisk hver eneste dag, sier en fornøyd Arild.